Wilt u graag een BBQ op locatie? De Mobiele Kok kan dat geheel naar wens voor u verzorgen. Wij verzorgen voor u een culinaire BBQ, daarvoor kunt u op onze website een kijkje nemen bij onze BBQ assortimenten. U kunt ook zelf uw BBQ assortiment samenstellen. U maakt een keuze en kunt direct boeken via de webwinkel. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

BBQ op locatie, wat kan er allemaal?

Bij De Mobiele Kok regelt u de BBQ op locatie, waarbij u onder andere kunt denken aan vegetarisch, halal, inclusief BBQ, gas, tangen en opschep bestek. U kunt ons met of zonder kok inhuren, zodat uw vlees en andere lekkernijen op locatie worden bereid. Een BBQ is altijd een leuke bezigheid en veel mensen zijn er dan ook dol op. Maar als u graag met uw gasten wilt praten en niet continu het vlees e.d. in de gaten wilt houden, dan hebben wij van De Mobiele Kok de oplossing voor u. Bij ons kunt u namelijk ook de kok inhuren en die zorgt er dan voor dat alles wordt bereid voor u en het eten “op rolletjes loopt”. Dit wordt een BBQ waar u zelf ook van kunt genieten zonder de zorgen.

Alle gemakken bij De Mobiele Kok

Een geheel verzorgde BBQ kunt u nu laten regelen door De Mobiele Kok. Wij zorgen dat alles klaar staat voor u en u heeft nergens omkijken naar. Daarom horen wij het graag wat wij voor u kunnen betekenen en wanneer. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Als u bepaalde wensen heeft dan kunt u deze aan ons doorgeven en dan zorgen wij er voor dat hier rekening mee wordt gehouden met de voorbereidingen en de bereidingen van alle producten. De Mobiele Kok is uw specialist als het gaat over BBQ op locatie. Wie gaat u uitnodigen op uw BBQ? Begin met de Mobiele Kok en dan is succes verzekerd.