Een BBQ is natuurlijk een heerlijke manier om gezellig bij elkaar te komen en samen een hapje te eten. De Mobiele Kok kan uw BBQ regelen. U kunt alles geheel naar wens samenstellen en iedere dag bent u weer gegarandeerd van kwaliteit en verse producten. Of dat u nu kiest voor catering Utrecht of catering Amsterdam, De Mobiele Kok kan het allemaal voor u verzorgen.

 

All inclusive BBQ

Wanneer u de keuze maakt voor de BBQ mogelijkheden van De Mobiele Kok, wordt echt alles voor u geregeld. BBQ gas, tangen, bestek en als u dat wenst een extra kok voor achter de BBQ, zodat u echt optimaal kunt genieten. Bij De Mobiele Kok kan er rekening worden gehouden met Halal vegetarisch, dus u geeft uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag. Zeker gedurende de lente en de zomer is het heerlijk om bij een fijn zonnetje buiten te eten, iedereen gezellig bij elkaar en een hapje eten mag dan niet ontbreken. De BBQ van De Mobiele Kok is een goede optie. Wilt u graag de catering Amsterdam op locatie? Dit kan dan voor u worden geregeld.

 

Regel uw BBQ

Loopt het water u ook al in de mond als u denkt aan de BBQ? Dan wordt het toch eens tijd dat u de BBQ met De Mobiele Kok gaat regelen. De BBQ catering is heel gevarieerd. U kunt hierbij denken aan vlees (spareribs, hamburgers, ossenhaas, speklap, lams kotelet), vis (zalm filet en vis spies gemarineerd) en vegetarisch (groente spies en gepofte aardappel). Daarbij kunnen natuurlijk passende salades en sauzen worden geleverd. Alles is bij De Mobiele Kok mogelijk. De klant is koning bij ons dus wij horen graag wat uw wensen zijn en wanneer u gebruik wilt maken van onze catering dan zullen wij er zijn. Bij de BBQ krijgt u standaard brood met kruidenboter, de barbecue met gasfles en de materialen die u nodig heeft. Wij denken graag met u mee en u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.