Bedrijfsfeest catering

Een bedrijfsfeest organiseren is nog een hele klus. Stel dat u een jubileum te vieren heeft en er worden ook gasten uit de zakenwereld verwacht. Dan wilt u die natuurlijk wel in de watten leggen en u wilt bovendien dat uw bedrijfsfeest perfect verloopt. Hiervoor kunt u een beroep doen op de uitstekende catering van De Mobiele Kok. Wij kunnen voor u een breed assortiment aan hapjes serveren, uiteraard in overleg met u. De hapjes kunnen gerelateerd zijn aan een bepaald thema zoals bij voorbeeld Spaanse tapas. Maar ook als u gewoon luxe koude en warme hapjes wilt is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Zo wordt uw bedrijfsfeest gegarandeerd een succes

Heeft u met uw bedrijf iets te vieren zorg dan dat u tijdig begint met de voorbereidingen van het feest. Huur een geschikte locatie wanneer u het feest niet in uw eigen bedrijf wilt laten plaatsvinden. Overleg met de eigenaar hoeveel mensen u kunt uitnodigen, de meeste zalen hebben een maximale capaciteit. Bespreek ook of u bediening wilt inhuren. U kunt natuurlijk ook uw eigen medewerkers met hapjes en drankjes laten rondgaan maar als er sprake is van een bedrijfsjubileum wilt u natuurlijk dat zij dit feest ook allemaal gewoon mee kunnen vieren. Vervolgens moet worden bespreken welke catering u wenst van De Mobiele Kok. Reserveer zo vroeg mogelijk, zodat wij uw opdracht in onze planning kunnen opnemen.

Verwen uw gasten met een buffet

Wilt u echt uitpakken voor uw gasten dan trakteert u ze op een uitgebreid warm of koud buffet of een combinatie van beiden. U kunt kiezen uit verschillende opties. Stem het buffet af op de wensen van uw gasten of op het seizoen. Alles wat nodig is voor het buffet wordt geleverd door De Mobiele Kok en netjes gepresenteerd. Uw gasten kunnen direct nadat het buffet is geopend hun keuze maken uit de gerechten. U kunt er ook “live cooking” van maken door één van onze medewerkers ter plaatse de gerechten te laten bereiden. Zo wordt uw bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis waarover de aanwezigen nog lang zullen napraten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze buffetten.