Het organiseren van een bedrijfsfeest kost veel tijd en energie. Om ervoor te zorgen dat u een geslaagd feest kunt organiseren zonder dat u de hele dag in de keuken moet staan voor uw collega’s, kunt u de catering van uw feest uit handen geven. Welke mogelijkheden u heeft bij De Mobiele Kok om de catering van uw bedrijfsfeest uit handen te geven, leest u op deze pagina. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren, kiest u zelf welke catering u af wil nemen.

Een barbecue op locatie

In de zomermaanden kunt u De Mobiele Kok raadplegen voor het organiseren van een barbecue op locatie. U hoeft zelf niets te doen en wij zorgen ervoor dat u en uw collega’s de lekkerste barbecue hapjes krijgen. We leveren niet alleen de producten voor op de barbecue, maar doen ook al het grilwerk voor u. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan zitten en wij alles voor u uit handen nemen.

Een warm of koud buffet

Eet u met een groot aantal mensen op het bedrijfsfeest, dan is een buffet een praktische en lekkere oplossing om samen te eten. U kiest zelf of u een warm of koud buffet af wil nemen bij De Mobiele Kok en kunt zelfs bepalen welke gerechten u wil serveren. Wij zorgen ervoor dat u een compleet buffet krijgt, zodat niemand met honger naar huis gaat.

Een lunchpakket voor tussendoor

Eten u en uw collega’s enkel in de middag samen op het bedrijfsfeest? Dan kunt u ook een lunchpakket afnemen voor iedere gast op het bedrijfsfeest. Van eenvoudige lunchpakketten tot pakketten met verschillende soorten voedingsmiddelen van hoge kwaliteit: het is allemaal mogelijk bij De Mobiele Kok.

Een snackwagen op locatie

Wordt er veel alcohol gedronken op het bedrijfsfeest, dan ontstaat vanzelf de behoefte aan lekkere snacks. Geeft u een feest in de avond, dan kunt u de gasten van uw bedrijfsfeest verrassen met een snackwagen op locatie. In de snackwagen worden diverse lekkere snacks bereid, die uw gasten zelf kunnen bestellen en meteen op kunnen eten. Ideaal voor in de late avonduren, als de gasten van uw feest trek krijgen en een snelle hap willen eten.