Workshop koken

Als bestuur van een personeelsvereniging is het ieder jaar weer een hele toer om een leuk programma te maken voor de leden. Want hoe verzint u activiteiten die een redelijk deel van de medewerkers kan waarderen? Niet iedereen kan klaverjassen en niet iedereen zit te wachten op een survivaltocht. Maar een culinaire workshop valt doorgaans bij veel mensen in de smaak. Zeker als er gerechten worden gemaakt die men niet dagelijks thuis klaarmaakt. Bij De Mobiele Kok kunt u diverse workshops bespreken om de PV-leden een leuke en leerzame avond te bezorgen.

Word een chef kok in één avond met onze culinaire workshop!

U kunt verschillende soorten workshops laten organiseren. Of u nu met uw collega’s een Italiaanse maaltijd wilt bereiden, heerlijke Spaanse tapas of een ouderwets lekkere Hollandse stamppot. Voor de ingrediënten wordt gezorgd en de avond wordt begeleid door een deskundige kok. De deelnemers mogen zo veel mogelijk alles zelf klaarmaken en na afloop komt natuurlijk het leukste: een gezamenlijke maaltijd om de zelf bereide gerechten te proeven, onder het genot van een drankje. Succes verzekerd voor een geslaagde avond.

Een kookworkshop geheel naar uw wensen

U kunt de kookworkshop geheel naar uw wensen laten verzorgen. Het aantal deelnemers kan niet al te groot zijn, dit om iedereen goed te kunnen begeleiden. Maar gezellig wordt het absoluut. Een kookworkshop is niet alleen geschikt als activiteit van de personeelsvereniging. Wat dacht u van een geslaagd vrijgezellenfeest, een avond met vrienden of teambuilding “anders dan anders”. In alle gevallen doen wij er alles aan om er een leuke, leerzame maar vooral geslaagde middag of avond van te maken.

Bezorg uzelf en uw gezelschap een onvergetelijke workshop

Een culinaire workshop valt bij een breed publiek in de smaak. Zeker als u daarbij kunt kiezen uit verschillende “keukens” zoals bij De Mobiele Kok. Wij verrassen u graag met een gezellige en educatieve workshop. De deelnemers gaan gegarandeerd voldaan naar huis, uiteraard met de recepten van de gerechten die ze hebben gemaakt om het thuis nog eens over te kunnen doen. Wilt u meer weten over onze workshops? Bel ons gerust op telefoonnummer 0345 – 580 580. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een reactie van ons ontvangt.