Catering Amersfoort

Wil je een gelegenheid of evenement met catering in Amersfoort regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Ben je bezig met het plannen van een evenement of gelegenheid in de regio Amersfoort? Dan kan De Mobiele Kok hierbij helpen door de catering over te nemen en jou op deze manier volledig te ontzorgen. Wij verzorgen catering op locatie voor zowel particuliere als zakelijke evenementen en geen verzoek is ons te gek. Zo organiseren wij de ene week een kookworkshop of friet- en snackwagen en bereiden wij de week erna een uitgebreid 5-gangen diner met privé-kok. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast gaan wij graag in gesprek met onze klanten over de mogelijkheden, om de uitkomsten zo perfect en lekker mogelijk te maken voor beide partijen.

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd in Amersfoort! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De Mobiele Kok: cateraar in Amersfoort

Samen met een ruim en divers aanbod voor onze klanten in Amersfoort en omstreken, zijn wij op weg om nog veel meer tevreden samenwerkingen aan te gaan met nieuwe partijen. Zo streven wij ernaar onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren om u en onze andere klanten de best mogelijke service aan te bieden. Heeft u vragen of wilt u overleggen met een van ons over specifieke mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Benieuwd naar het kostenplaatje? Ook die service bieden wij vrijblijvend aan. U kunt een gratis offerte aanvragen op onze website.

Catering laten bezorgen of op locatie?

Doordat De Mobiele Kok zeer actief is in Amersfoort, zijn er verschillende opties voor de levering van onze catering. Zo kun je er voor kiezen om catering te laten bezorgen. Dit is handig wanneer je een evenement organiseert wanneer er weinig of geen ruimte is voor om het eten te bereiden. Uiteraard worden eventuele gehuurde spullen op een later afgesproken tijdstip ook weer opgehaald. 

De Mobiele Kok heeft ook de mogelijkheid voor bereiding op locatie. Zo is het mogelijk om een privé-kok in te huren die bijvoorbeeld thuis langskomt om een diner voor te bereiden volledig afgestemd op jouw wensen. Deze mogelijkheid is er ook tijdens de feestdagen. Dit kan veel families een hoop stress wegnemen. Naast de optie voor catering aan huis verzorgen wij natuurlijk ook de hapjes en drankjes op feesten zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen. Voor veel evenementen geldt vaak dat de organisatoren al genoeg aan hun hoofd hebben en dus maar al te blij zijn om een van die zaken uit handen te geven. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Catering Amersfoort voor jou in petto heeft? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Diverse mogelijkheden voor catering Amersfoort

Naar wat voor soort catering ben je op zoek voor jouw gelegenheid in Amersfoort? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, maakt De Mobiele Kok enkel gebruik van diverse producten. Op deze manier is elk zelf bereid gerecht of product nog lekkerder. Naast de belofte voor verse producten bieden wij onze klant ook altijd de keuze om alleen gebruik te maken van biologische producten. Op deze manier zijn we samen niet alleen lekker, maar ook verantwoord bezig! Eventuele andere wensen zoals dieet, allergieën of thema avonden zijn ook altijd bespreekbaar.

Catering Amersfoort ook voor bedrijven!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke catering in Amersfoort. Bekijk hier onze catering diensten.

Catering Amersfoort

Klanten vertellen over Catering Amersfoort

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Previous
Next