Catering Amsterdam

Catering Amsterdam Het organiseren van een feest, evenement, vergadering of andere gelegenheid vergt veel tijd. Toch zijn de gelegenheden met lekker eten en drinken het meest succesvol! De Mobiele Kok verzorgt daarom graag de catering in Amsterdam. Dit doen wij zowel voor particulieren als zakelijke partijen, bekijk hier onze catering diensten! De afgelopen jaren hebben wij zowel in persoonlijke als zakelijke sferen prachtige gelegenheden van catering mogen voorzien. Hierbij worden wij door maar liefst 98% van onze klanten aanbevolen.

Dankzij onze unieke werkwijze verzorgen wij op zowel kleine als grote schaal de bereiding van lunches, diners, buffetten, tapas en nog veel meer! Hierbij gebruiken wij uitsluitend dagverse producten. Ook kan er gekozen worden voor biologische producten voor de catering op locatie in Amsterdam. Ons uitgebreide aanbod geeft je de mogelijkheid om een passende invulling te geven aan de catering. Verwen je gasten en jezelf met de heerlijke bereidingen van De Mobiele Kok. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de ambachtelijke en creatieve bereidingen waarbij onze verse ingrediënten voor de mooiste gerechten en hapjes zorgen. Wij bezorgen de catering Amsterdam gratis op locatie. Benieuwd welke catering mogelijkheden wij te bieden hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan of download onze brochure!

Catering Amsterdam laten bezorgen of op locatie laten bereiden?

Naast onze gratis bezorgservice voor catering in Amsterdam, bieden wij ook de mogelijkheid tot het bereiden op locatie! Al onze gerechten en hapjes worden vers bereid. Echter het bereiden op locatie geeft de mogelijkheid om de bereiding live te aanschouwen. Geef je voorkeur aan een verse bereiding op locatie? Download dan meteen onze brochure of neem vrijblijvend contact op! 

Wij laten graag zien wat De Mobiele Kok als cateraar in Amsterdam te bieden heeft.

CATERING AMSTERDAM CULINAIR GENIETEN

Diverse mogelijkheden voor catering Amsterdam

Zowel zakelijke als privé gelegenheden kunnen voorzien worden van een dagverse catering. Ieder heeft zijn voorkeuren en daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan voor de catering Amsterdam. Hierbij spelen de voorzieningen geen rol. Ook op een zakelijke locatie zonder een keuken kunnen wij heerlijke buffetten of tapas bereiden. Benieuwd of wij ook de gewenste invulling kunnen geven aan het culinaire deel van jouw evenement? Bekijk hier onze mogelijkheden, zowel privé als zakelijk!

Door heel Amsterdam

Als cateraar zijn wij door heel Amsterdam actief, klanten uit de volgende stadsdelen weten ons te vinden op zoektermen als: 

  • Catering Amsterdam Oost
  • Catering Amsterdam West
  • Catering Amsterdam Zuid
  • Catering Amsterdam Noord
De bezorging is gratis. 

Catering Amsterdam ook voor bedrijven!

Zakelijke evenementen kunnen heel veel gasten trekken! Het is voor een niet ervaren kok onmogelijk om alle gasten van culinaire hoogstandjes te voorzien. Wil jij een groot feest geven, maar niet de expertise, ervaring en mankracht om iedereen om zelf het eten te bereiden? De Mobiele Kok kan elke gelegenheid een indrukwekkende invulling geven met dagverse, unieke hapjes en gerechten. Niet alleen maak je indruk, ook ben je niet onnodig veel tijd kwijt. Heb jij ook behoefte aan een volledig verzorgde zakelijk catering in Amsterdam zonder zorgen? De Mobiele Kok staat klaar om op locatie in Amsterdam een heerlijke catering te verzorgen.

De cateraar in Amsterdam waar jij centraal staat

Het uit handen geven van de catering heeft vele voordelen. Je bespaart bijvoorbeeld heel veel tijd. Daarnaast maken wij gerechten waar jezelf nooit aan had gedacht zonder moeite! Maar ook de rommel nemen wij voor onze rekening. Kortom; bij De Mobiele Kok sta jij echt centraal. De verzorging van de catering nemen wij compleet uit handen, zodat jij tijd hebt voor andere belangrijke dingen. Uiteraard heb je wel de gelegenheid om al je wensen aan te geven. Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen sparren over de mogelijkheden van jouw catering Amsterdam. Wij gaan graag voor je de keuken in!

Klanten vertellen over De Mobiele Kok; de veel aanbevolen cateraar in Amsterdam

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende