bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Wie zegt dat bedrijfscatering inspiratieloos is, heeft waarschijnlijk nog nooit van De Mobiele Kok gehoord. De Mobiele Kok helpt u graag met al uw cateringwensen. Of het nu gaat om het verzorgen van de dagelijkse lunch of uw bedrijfsfeest; wij bieden altijd iets wat bij u past.

Enkele mogelijkheden:

  • Koud buffet
  • Warm buffet
  • Thema-avond
  • Barbecue

Creatieve bedrijfscatering

De Mobiele Kok werkt ambachtelijk. Alle gerechten worden zelf klaargemaakt, met het gebruik van verse ingrediënten. Dat betekent dat we ook veel flexibiliteit kunnen bieden. Wilt u bijvoorbeeld eens iets anders dan lunchbroodjes? Dan verrassen we u graag met een assortiment wraps, biologische broodjes of andere vernieuwende concepten.

Bestellen

Direct uw bedrijfslunch bestellen? Dat kan via onze webshop. Bestellingen die voor half 10 ’s morgens geplaatst zijn, worden rond de lunch bezorgd. Wilt u dat De Mobiele Kok de catering voor uw bedrijfsfeest verzorgt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Uw bedrijfscatering is bij ons in goede handen.

Wilt u bedrijfscatering regelen? Dan zijn wij u graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet U zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Laten bezorgen of op locatie?

U kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Bedrijfscatering

Diverse mogelijkheden voor bedrijfscatering

Naar wat voor soort catering ben je op zoek? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

Klanten vertellen over bedrijfscatering De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Previous
Next