bedrijfsfeest-catering

Bedrijfsfeest: catering op maat

Een geslaagd bedrijfsfeest begint bij een goede catering. De bedrijfsfeest catering bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer. Als de catering in orde is, is er ruimte om gezellig te tafelen, te praten en feest te vieren. Laat daarom ook uw bedrijfsfeest catering verzorgen door De Mobiele Kok.

De Mobiele Kok is gespecialiseerd in catering voor particulieren en bedrijven. Dankzij de ambachtelijke werkwijze is kwaliteit gegarandeerd. En daarmee dus ook het succes van uw feest!

Bedrijfsfeest catering

De Mobiele Kok verzorgt met name bedrijfsfeest catering in Utrecht en omstreken, maar is ook inzetbaar in Amsterdam en Amersfoort. Binnen een straal van 10 km worden alle lekkernijen zelfs gratis afgeleverd.

Voor elk bedrijfsfeest hebben we een passende mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan koude of warme buffetten of speciale thema-avonden. Laat u inspireren door onze brochure of neem contact met ons op om een menu op maat samen te stellen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast bedrijfsfeest catering verzorgt De Mobiele Kok ook de levering van servies, bestek en bedienend personeel. Ook het inhuren van een kok of party planner of het organiseren van teambuilding uitjes behoort tot de mogelijkheden.
Meer weten? Neem contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Bedrijfscatering

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

  • Kolom bewerken
 
  • Tekstbewerker bewerken

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden die De Mobiele Kok voor jou in petto heeft? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

BEDRIJFSCATERING

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering ben je op zoek? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK

Klanten vertellen over De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende