BUFFET CATERING
Buffet catering

Vanaf €14,50 per persoon

Een creatief buffet op locatie kunt u naar eigen wens samenstellen. Ook hebben we een locatie waar we uw buffet catering in de regio Utrecht kunnen verzorgen als u dit buiten het bedrijf of huis wilt doen. Wij bieden verschillende buffet gerechten aan, in onze buffet brochure vindt u een compleet overzicht.

Warm en koud buffet bestellen

Doordat wij alles zelf klaarmaken is er veel mogelijk, waardoor onze buffet catering is zeer gevarieerd is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Oosterse, Amerikaanse, Spaanse of Italiaanse buffetten verzorgen. Maar ook een simpele (maar lekkere) stamppot behoort tot één van de mogelijkheden.

Buffet bestellen voor thuis of op kantoor

Als je een keuze hebt kunnen maken uit welk buffet uit onze brochure je wilt hebben, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen en aangeven of je het buffet thuis wilt laten bezorgen, ergens op locatie of op kantoor.

Catering De Mobiele Kok

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

BUFFET CATERING

Diverse mogelijkheden voor buffet catering

Naar wat voor soort catering ben je op zoek ? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende