catering aan huis
Catering aan huis krijgen

Catering aan huis inschakelen is super relaxed. Je kunt ook kiezen voor catering aan huis, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest. Catering thuis is erg praktisch; je hebt nergens omkijken naar en kunt je volledig op je gasten richten. De Mobiele Kok verzorgt de gerechten en levert desgewenst ook tafels, bestek en servies.

Gemak van catering aan huis

Bestel je hapjes of buffetten bij De Mobiele Kok, dan bezorgen we die graag bij jou thuis. Catering aan huis gaat echter nog een stapje verder. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om De Mobiele Kok de gerechten bij jou thuis te laten bereiden. Dan kun je met eigen ogen zien hoe de meest smaakvolle gerechten tot stand worden gebracht.

Altijd al eens willen weten hoe een bepaald gerecht het beste bereid kan worden? De Mobiele Kok beantwoordt je vragen graag. Kies voor Home Cooking, dan laat onze kok dat zelfs aan je zien en kun je de kneepjes van het vak leren.

Catering aan huis voor feesten en partijen

Catering aan huis is een goede optie voor tal van gelegenheden. Denk aan verjaardagen, jubilea, familieaangelegenheden of verrassingen. De Mobiele Kok zorgt er in samenwerking met jou voor dat elke gelegenheid een succes wordt. Vraag de brochure aan ter inspiratie of neem contact met ons op voor mogelijkheden op maat.

Catering De Mobiele Kok

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

catering in maarssen

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering ben je op zoek? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Previous
Next