home-cooking

Home cooking

Vanaf €55 voor 6 personen

Home Cooking, het woord zegt het al ‘thuis koken’. De Mobiele Kok komt bij u thuis en bereidt gerechten in uw eigen keuken. Bij welke gelegenheden kunt u gebruik maken van Home Cooking?

Ideeën voor kok aan huis

– Zakelijke diners
– Familie aangelegenheden
– Kooklessen / Demonstraties

De geuren en smaken beleeft en proeft u in een huislijke sfeer. Er wordt uitleg gegeven over alle ingrediënten en bereidingswijzen. De Mobiele Kok beantwoordt de vragen die u altijd al had met betrekking tot de bereiding van het eten.

U en uw gasten zullen te maken krijgen met smaakvolle gerechten. Mede door zijn ervaring zal de kok ervoor zorgen dat alles tot in detail verzorgd wordt en dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.

Na overleg met u, wordt er een menu samengesteld dat geheel aan uw wensen voldoet.
Tevens is er de mogelijkheid om een gastheer/vrouw in te zetten voor de bediening.

Meer info gewenst? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Catering De Mobiele Kok

Wilt u een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden ? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

HOME COOKING

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering ben tu op zoek? Catering bij u thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

Catering ook voor bedrijven!

Misschien heeft uw bedrijf wat te vieren en wilt u een groot feest geven. Of wilt u een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost u veel tijd. Tijd die u kunt investeren in uw eigen bedrijf en expertise. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op uw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke catering. U hebt nergens verder geen omkijken naar en alle tijd voor uw gasten, vergadering of personeel. Bekijk ook onze speciale kantoorlunches!

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK
Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende