snackwagen

Snackwagen huren

Wat als je wel graag zorgeloos gasten wilt ontvangen voor een feestje of gewoon een gezellige bijeenkomst, maar geen zin hebt in al dat voorbereidend werk? Volledige catering aan huis is een oplossing, maar kan wat prijzig uitvallen.

Probeer dan eens een snackwagen huren! Super gezellig en betaalbaar. Wedden dat je gasten maar al te blij zijn met een lekkere verse gebakken friet! Trouwens biedt onze snackwagen niet alleen overheerlijke friet.

Ook allerlei lekkere snacks zoals, broodje bal, mini loempias, bittergarnituur, kibbeling, belegde broodjes, diverse salades, verpakt ijs, bier en frisdranken. Kortom, voor elk wat wils.

Voor elk evenement passend maatwerk met snackwagen huren

Snackwagen hurenNaast een assortiment van frieten, snacks, broodjes, ijs en dranken kunnen we voor elk evenement passend maatwerk leveren.  Dat kan een doopfeest, sport event, concert, festival of familiefeest zijn. Vraag naar de mogelijkheden!

We doen op basis van vrije verkoop, afkoop of op basis van verbruik wat je achteraf betaalt. Onze snackwagen kan door heel Nederland afgehuurd worden. We komen met de snackwagen door heel Nederland, van Groningen tot aan Maastricht en van Arnhem tot aan Amsterdam. Zelf zijn we gevestigd in het midden van het land, regio Utrecht.

Wat kost een snackwagen huren?

Tot 60 personen: € 500 ex. btw omzetgarantie

Hiervoor staan we 2 uur op locatie jouw gasten en/of collega’s te voorzien van eten. Langer kan ook dit tegen een meer prijs van €100 per uur omzet garantie. Dit is exclusief reiskosten, deze zijn afhankelijk van waar we moeten zijn.

Meer dan 60 personen: alles inclusief voor €7,75 ex. btw pp

Hiervoor staan we 2 uur op locatie jouw gasten en/of collega’s te voorzien van eten. Langer kan ook dit tegen een meer prijs van €100 per uur omzet garantie. Vraag gerust een vrijblijvende  offerte aan via Offerte aanvragen. Tot snel!

 

Lunch catering

Toch liever een compleet verzorgde catering regelen? Dat kan voor voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Alle producten zijn vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Interesse? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

SNACKWAGEN HUREN

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering bent je op zoek? Catering bij jou thuis of op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Previous
Next