Ambachtelijke catering

Catering Hilversum

Wil je een gelegenheid of evenement met catering in Hilversum regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Wij vinden het als catering bedrijf belangrijk om jou het culinaire genot waar te maken die wij vooraf beloven. Dit willen wij echter wel op een verantwoorde manier bereiken. Daarom maakt De Mobiele Kok alleen gebruik van verse producten en is er altijd de keuze om alleen maar gebruik te maken van biologische producten. Alle producten worden vers bereid. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd in Hilversum! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catering in Hilversum laten bezorgen

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Naar wat voor soort catering ben je op zoek voor jouw gelegenheid in Hilversum? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Catering Hilversum voor jou in petto heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Catering Hilversum

De Mobiele Kok, cateraar in Hilversum

Waar het bij ons vooral om draait is om de klant dag na dag tevreden te stellen, met de door ons bereide of geleverde producten. Dit doen wij samen met een team dat bestaat uit professionals met ieder hun eigen krachten en specialiteiten. Met zo een divers team bieden wij onze klanten een op maat gemaakte service met voor ieder wat wils. Daarnaast zijn wij zelf erg blij met het team doordat we niet alleen door elkaar blijven groeien maar ook met elkaar groeien op deze manier. Dit inspireert ons om nieuwe dingen te blijven proberen zodat wij onze klanten weer de nieuwste en lekkerste gerechten kunnen voorzetten.

Als team van professionals draait het ook niet alleen om lekker eten te kunnen bereiden. Ook het ontwikkelen van nieuwe smaken en combinaties past volledig bij het beeld van de Mobiele Kok. Op deze manier hopen wij mensen in omstreken van Hilversum altijd de beste catering te kunnen bieden. Wij doen aan catering zowel in onze keuken als die van u. Dit houdt in dat je ons ook kan inhuren om bij jou thuis te komen koken in plaats van alleen leveren. Dit maakt de culinaire ervaring nog specialer.

Catering Hilversum

De mogelijkheden voor catering in Hilversum

Zoals eerder benoemd zijn er op culinair gebied ontelbaar veel mogelijkheden bij ons. Mocht je speciale wensen of verzoeken hebben op het gebied van een bepaalde keuken of een dieet, kan je ook altijd contact met ons opnemen. Daarnaast is de levering van onze producten in Hilversum compleet gratis. Als u al een idee heeft over wat u van ons wilt verwachten en wilt u alleen de kostenplaatje nog iets duidelijker hebben, kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking. 

Catering Hilversum ook voor bedrijven!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke catering in Hilversum.

Klanten vertellen over Catering Hilversum

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende