BBQ SMOKER HUREN

Bent u op zoek naar goed verzorgde catering op locatie? Dan bent u bij De Mobiele Kok op het juiste adres. U denkt misschien: “Waarom kiezen voor De Mobiele Kok?” Het antwoord daarop is heel eenvoudig: “Omdat onze catering gewoon goed en lekker is (velen kunnen dit beamen) en omdat wij erg veel mogelijkheden hebben voor onze klanten”. De Mobiele Kok biedt u zelfs meer dan alleen catering. U kunt hier terecht voor kookworkshops, biologische catering, tapas catering, home cooking, frietwagen of high tea. Vanaf nu is catering altijd gevarieerd, voor iedere doelgroep. Alles wordt geheel naar wens aangepast en de producten zijn vers. Daar bent u toch ook naar op zoek?

Uw catering, onze zorg

Vanaf het moment dat wij de catering voor u mogen verzorgen, nemen wij u alle zorgen daaromtrent uit handen. Uw catering is vanaf dat moment onze zorg. Wij zorgen er voor dat alles vers wordt bereid en op tijd op locatie wordt bezorgd. Catering in Amersfoort? Geen probleem wij regelen het en brengen het naar de opgegeven locatie. Liever de catering in Amsterdam? Ook geen probleem, wij leveren het op locatie af. Wij hebben een uitgebreid aanbod en dit maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten. De kwaliteit staat bij ons voorop en omdat wij alles zelf bereiden kunnen wij u precies vertellen wat er is klaargemaakt en hoe het is klaargemaakt. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat alle ingrediënten biologisch zijn.

De Mobiele Kok regelt uw catering

U kunt uw catering bij De Mobiele Kok regelen, wij staan klaar voor u. Als u benieuwd bent naar onze mogelijkheden dan horen wij graag van u. U kunt ook in onze webshop kijken naar ons aanbod, zodat u weet wat er zoal geregeld kan worden. Maar voor een catering op locatie zijn er ook volop mogelijkheden. Er kan zelfs een frietwagen worden geplaatst op de plaats waar u een feest wilt geven. U kunt er op rekenen dat de kinderen dit geweldig vinden en de volwassenen ook! Hoe dan ook, de catering zal door De Mobiele Kok tot in de puntjes toe worden verzorgd en wij houden rekening met uw wensen. U geeft uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag.