CATERING ZEIST

 

Catering Zeist

Wil je een gelegenheid of evenement met catering Zeist regelen? Dat heb je het waarschijnlijk al druk genoeg met de organisatie. Laat de catering maar over aan De Mobiele Kok! Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke catering Zeist en omgeving. Wat voor catering, vraag je? Nou, zo’n beetje alles wat je kunt bedenken is mogelijk! Laat bijvoorbeeld de barbecue geheel verzorgen, laat een snackwagen komen of kies een themabuffet. Alle gerechten worden vers door ons klaargemaakt. Kies je voor bereiden op locatie of gratis bezorging in Zeist?

De Mobiele Kok, uw traiteur catering Zeist

Catering door De Mobiele Kok staat voor zorgeloos culinair genot. Iedere dag werkt ons team van culinaire kookspecialisten aan de tevredenheid van onze klanten. We willen iedereen volop laten genieten van de lunch, hapjes of andere lekkernijen. Gezien de mooie feedback die we krijgen slagen we daar aardig in! Dankzij de diverse specialiteiten van onze koks en een ondernemende teamgeest kunnen we een breed scala aan cateringdiensten in Zeist en omgeving bieden. Onze steekwoorden zijn ambachtelijk, creatief en vers.

Mogelijkheden en inspiratie

Weet je al dat je ‘iets’ met catering in Zeist wilt regelen, maar ben je er nog niet uit wat? Geen probleem, in ons cateringaanbod vind je volop inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Een geheel verzorgde barbecue, inclusief gasbarbecue en materialen? Kies je barbecuepakket of stel zelf je barbecuemenu samen met vlees, vis en/of vega. Gezonde saladebar erbij, slaatjes voor de liefhebber … Stokbrood met kruidenboter krijg je van ons.
  • Fine dining is iets wat de meeste mensen niet iedere dag doen. Trakteer je gasten op een luxe 5-, 6- of 7-gangendiner vol bijzondere gerechten en smaakcombinaties. Een culinair avontuur dat alle zintuigen prikkelt!
  • Denk je aan catering in Zeist, dan denk je al snel aan een buffet. En waarom ook niet! Gasten scheppen op wat ze lekker lijkt, er zit voor iedereen wel iets bij. Nagenoeg iedere wereldkeuken is in een buffet te presenteren: Oosters, Amerikaans, West-Europees, Oost-Europees, Afrikaans … of hou het lokaal met een heerlijk stamppotbuffet. We krijgen er zelf al honger van.

Catering Zeist voor bedrijven

Bedrijfsfeesten zijn er om binding te creëren tussen werknemers en het bedrijf en collega’s onderling. Daarbij hoort een fijne locatie, leuke activiteiten, een drankje en natuurlijk lekker eten. Sterker nog: goede catering is onmisbaar voor een geslaagd bedrijfsfeest! De Mobiele Kok heeft al op menig bedrijfsfeest in Zeist de catering verzorgd. Wist je trouwens dat koken ook een leuke activiteit voor teambuilding kan zijn? Kookworkshops, verschillende teams die de strijd aangaan om de lekkerste gerechten te maken en daarna gezellig samen alles opeten. Dat is nog maar een van de vele mogelijkheden. We helpen je graag met creatieve catering voor je bedrijfsfeest.

CATERING ZEIST DE MOBIELE KOK

Catering voor thuis

Wie zegt er dat je als gastheer/gastvrouw zelf moet koken? Je wilt toch graag zelf ook genieten van het samenzijn? Wij komen graag naar Zeist om catering bij je thuis te verzorgen. Je raadt het al: er is van alles mogelijk en we zitten vol ideeën! Stel een barbecue, lunch of high tea samen (v.a. 4 personen). Een lopend buffet in de tuin is altijd een succes, net als warme en koude tapas. Of laat een van onze koks de gerechten live klaarmaken (Home Cooking), met kooklessen als extra optie. Smakelijk, gezellig en leerzaam!

Regel nu de catering Zeist

Je hoeft niet veel te doen om voor jouw gelegenheid in Zeist de catering te regelen. Het begint met het aanvragen van een offerte. Beschrijf zo goed mogelijk je wensen en wij stellen een passend aanbod voor je samen. Mogelijk nemen we eerst contact met je op voor meer info of om je met ideeën te helpen. Hoe dan ook is jouw catering in Zeist snel geregeld. Als de offerte akkoord is en wij alle nodige info hebben, dan heb jij er geen omkijken meer naar. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat de catering in de smaak valt. We koken graag voor je!

Klanten vertellen over Catering Zeist

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende