Het organiseren van een congres is veel werk en kost veel tijd. Er zijn wel honderden dingen waar u aan moet denken als u een congres gaat organiseren, zoals de locatie, de dagindeling, de mensen die mogen komen, de sprekers op het congres en ga zo maar door. In alle drukte en chaos van het organiseren van een congres is de kans altijd aanwezig dat u een belangrijk onderdeel van het congres vergeet. Wat u in ieder geval niet moet vergeten voor een geslaagd congres, is de catering.

De catering van een congres: koffie, thee, lunch en diner

Welke catering u precies af wil nemen voor uw congres, is grotendeels afhankelijk van de duur van het congres en de indeling van het congres. Duurt het congres een enkele dag en dan tot laat in de avond, dan heeft u zowel koffie en thee als een lunch en avondmaaltijd nodig voor uw gasten. Organiseert u een congres van meerdere dagen, maar stopt u altijd om vier uur in de middag? Dan heeft u voor deze dagen enkel koffie, thee en lunch nodig.

Om de catering voor uw congres vast te leggen, kijkt u eerst wat voor catering u af moet nemen. Vervolgens zet u op een rijtje hoeveel dagen het congres duurt en hoeveel mensen u per dag verwacht. Zo heeft u een duidelijk beeld van de catering die u af moet nemen voor het congres, zodat u dit uit handen kunt geven.

De Mobiele Kok: de expert voor de catering van uw congres

U heeft misschien geen idee hoe u de catering van uw congres moet organiseren, maar hier kan De Mobiele Kok u bij helpen. De Mobiele Kok heeft al jaren ervaring met het organiseren van de catering van allerlei soorten congressen: groot, klein, druk, rustig, uitgebreid en wat eenvoudiger. U geeft aan wat uw wensen en eisen zijn voor de catering, wanneer het congres plaatsvindt en hoeveel mensen er komen en wij zorgen voor de rest.

Meer weten over de congres catering van De Mobiele Kok? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.