Vragen? Bel ons!

.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Mobiele KoK
Industrieweg 42
3606 AS Maarssen

PRODUCTIEKEUKEN
Peppelkade 10
3992 AK Houten

BANK: ING Maarssen 5007077
Catering Utrecht BV

KvK
: 30245250

OPENINGSTIJDEN
ma tot zon:  8 – 16 u
weekend in overleg

Kookspecialisten De Mobiele Kok

De Mobiele Kok heeft één belangrijke missie: er voor zorgen dat haar klanten dag na dag tevreden zijn en volop genieten van de lunch, hapjes of andere lekkernijen die door De Mobiele Kok bereid zijn. Om daarvoor te zorgen, heeft De Mobiele Kok een team met echte kookspecialisten samengesteld. Zij waarborgen dagelijks de kwaliteit van de gerechten.

Gevoel voor eten

Voor de teamleden van De Mobiele Kok is niet alleen een goede kennis van eten en verschillende bereidingswijzen belangrijk. Het is ook essentieel om een goed ontwikkeld gevoel voor eten te hebben. Om aan te voelen welke combinaties werken en welke niet. En om precies te weten hoe dagverse producten om kunnen worden getoverd in ware smaaksensaties.

Iedere medewerker heeft eigen specialiteiten. Dit kan gaan om een specifieke bereidingswijze, maar ook om het werken met bepaalde ingrediënten of soorten maaltijden. Samen vormen we een ongeëvenaarde kracht in de keuken – of in jouw keuken!

CHEF CATERING UTRECHT

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wij versturen een 5-tal nieuwsbrieven per jaar, met speciale acties of korting. Profiteer ervan door je hieronder vrijblijvend te abonneren.

Wij serveren elke ervaring

op maat