Het is alweer een tijdje zomer en dat betekent dat veel mensen weer gezellige zomerbarbecues gaan organiseren met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Wilt u ook een zomerbarbecue organiseren, maar heeft u geen zin om de hele dag zelf achter de barbecue te moeten staan? Organiseer uw barbecue dan met behulp van de Mobiele BBQ. Meer over deze bbq aan huis, leest u in dit artikel.

De bbq aan huis van de Mobiele BBQ: een korte introductie

De Mobiele BBQ is een cateringspecialist die u graag helpt uw barbecue van A tot Z te organiseren. U neemt contact met ons op en wij nemen de complete organisatie van uw barbecue voor u uit handen. Dit betekent niet alleen dat u zelf niet achter de barbecue hoeft te staan, maar ook dat de boodschappen voor u worden gedaan en u zelf niet eens de afwas hoeft te doen als uw eters naar huis zijn.

De bbq op locatie van De Mobiele BBQ is erg veelzijdig. Onze producten zijn niet alleen ambachtelijk, maar u heeft ook vele mogelijkheden bij het bestellen van een bbq aan huis. Zo is het mogelijk om enkel uw favoriete vlees te bestellen, maar kunt u de barbecue ook uitbreiden met vegetarische producten en halal vlees. En wilt u een barbecue organiseren met uw medewerkers of collega’s? Dan is dit ook mogelijk, want de Mobiele BBQ organiseert ook barbecues voor bedrijven.

De kosten van de bbq aan huis

De bbq aan huis van De Mobiele BBQ zijn niet hoog. Zo kunt u al een complete barbecue organiseren voor 9,95 euro, wat betekent dat u maar weinig geld hoeft te investeren om uw gezellige barbecue helemaal uit handen te geven. De uiteindelijke kosten van uw barbecue zijn afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, maar ook van uw wensen en behoeften bij het organiseren van uw barbecue. Bent u benieuwd naar de kosten van uw perfecte bbq aan huis? Neem dan contact op met de Mobiele BBQ en laat een offerte opstellen voor uw gezellige barbecue met vrienden, familie, kennissen en/of collega’s.