Wilt u een kerstlunch organiseren voor op kantoor, maar heeft u geen tijd om zelf de keuken in te duiken en voor al uw collega’s te gaan koken? Organiseer dan een geslaagde kerstlunch op kantoor door gebruik te maken van de diensten van De Mobiele Kok. De Mobiele Kok is niet alleen gespecialiseerd in het verzorgen van standaard lunches voor op kantoor, maar kan ook een unieke kerstlunch voor u en uw collega’s samenstellen.

Stel zelf de perfectie kerstlunch samen bij De Mobiele Kok

Als u een kerstlunch laat verzorgen door De Mobiele Kok, kunt u helemaal zelf kiezen hoe deze kerstlunch eruit moet zien. Of u nu een eenvoudige lunch met winterse gerechten wil serveren of uw collega’s een groot aanbod van diverse gerechten wil aanbieden: alles is mogelijk bij De Mobiele Kok. U geeft uw wensen door aan onze medewerkers en wij gaan voor u aan de slag om de perfecte kerstlunch te organiseren. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is het samenbrengen van uw collega’s om samen te genieten van een heerlijke en sfeervolle lunch.

Een volledige kerstlunch bij u op kantoor

Om van een volledige kerstlunch te genieten met een grote groep mensen, hoeft u de deur helemaal niet uit. De gerechten van de kerstlunch van De Mobiele Kok worden namelijk eenvoudig op kantoor bezorgd en uitgestald, zodat u en uw collega’s uitgebreid kunnen lunchen in het kantoorpand. Zeker als u na de lunch weer aan het werk gaat of als u na de lunch andere activiteiten gepland heeft, is het organiseren van een kerstlunch op kantoor een aanrader. Meer weten? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van een zakelijke kerstlunch door contact met ons op te nemen. Ook het aanvragen van een offerte is mogelijk door contact op te nemen met De Mobiele Kok.