Heeft u binnenkort iets te vieren, een familiefeest of een ander evenement van uw werk misschien? Het kan zijn dat u dan nog niet na heeft gedacht over het eten. Daar hoeft u zich dan vanaf nu ook geen zorgen over te maken, want u kunt de frietwagen van De Mobiele Kok huren. Het basisassortiment bestaat uit:

– Snack assortiment onder andere kroket, kaas soufflé, frikadel en kipkorn.
– Aviko verse frieten gewoon de lekkerste!
– Variatie aan sauzen onder andere mayonaise, pindasaus, curry en ketchup.

Spreekt dit u aan en krijgt u ook al zin in deze heerlijke hapjes? Dan wordt het tijd dat u contact opneemt met De Mobiele Kok zodat wij dit voor u kunnen regelen.

Prijsindicatie frietwagen

Voordat u de frietwagen gaat huren wilt u uiteraard weten welke kosten hier aan verbonden zijn. Tot 60 personen is de minimale omzet garantie €450,00. De medewerkers van De Mobiele Kok staan hiervoor twee uur op locatie en voorzien uw gasten/ collega’s van eten. Dit kan uiteraard ook langer tegen een meer prijs van €100,00 per uur omzet garantie. De reiskosten worden berekend aan de hand van de locatie. Wanneer er meer dan zestig personen zijn, dan is de all inclusive prijs op locatie al mogelijk vanaf €7,75 en twee uur op locatie.

Extra opties bij de frietwagen

Onze frietwagen is voorzien van vele gemakken. Daarom kunnen wij u ook leuke extra’s aanbieden. Hierbij kunt u denken aan:
– Broodjes voor de snacks
– Broodje bal
– Kibbeling
– Broodjes gerookte zalm
– Diverse salades
– Verpakt ijs
– Schep ijs
– Blikjes bier
– Blikjes frisdranken

Maar daarnaast kunt u de frietwagen van De Mobiele Kok ook op locatie inzetten voor ambachtelijke pannenkoeken met verschillende toppings. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u contact met ons opnemen en dan hopen wij u snel van dienst te mogen zijn.