Maak van jouw feest of evenement een culinair succes met de party catering van De Mobiele Kok!

Een feest organiseren, daar komt veel bij kijken. Waar en wanneer gaat het feest plaatsvinden? Wat is het thema? Wie moeten er worden uitgenodigd? En dan bent u er nog niet, want wat gaat u doen met de catering. U kunt het zelf doen, als het gezelschap niet te groot is dan is dit wellicht een optie. Maar zelfs al heeft u een feest met maar 30 gasten moet u er rekening mee houden dat de catering best nog wat voeten in de aarde heeft. Zeker als u uw gasten meer wilt bieden dan alleen wat glazen fris en bier en een paar schalen met zoutjes.

Stem de catering af op het thema van uw feest

Sommige mensen vinden het leuk om een feest te organiseren met een bepaald thema. Gaat uw beste vriend naar Spanje emigreren? Dan organiseert u natuurlijk een afscheidsfeest met een Spaans tintje en dat laat u dan ook terug komen in de hapjes en drankjes. Heerlijke tapas en goede Spaanse wijn. Wordt uw dochter zestien dan organiseert u een spetterende Sweet Sixteen party met heerlijke hapjes en vrolijke versieringen. Een huwelijksfeest leent zich ook uitstekend om er een speciaal tintje aan te geven, en ook dit kunt u dan doorvoeren in de soort catering die wordt aangeboden.

Maak uw feest onvergetelijk

Goede catering is een vereiste voor een geslaagd feest. Als de catering niet in orde was dan loopt u het risico dat u dit maanden later nog hoort. “weet je nog, van dat feest bij Henk en Ingrid?” “Oh ja dat feest met die smakeloze hapjes, volgens mij waren ze bedorven”. Dit wilt u natuurlijk niet. Als u zelf geen held in de keuken bent, of u heeft er gewoon niet genoeg tijd voor om uitgebreide catering te maken voor uw feest, besteed het dan gewoon uit aan de professionals van De Mobiele Kok. Dan weet u zeker dat de catering voor uw feest tot in de puntjes is verzorgd.

Oneindig veel mogelijkheden bij De Mobiele Kok

Wilt u de garantie dat uw feest een succes wordt? Laat dan de catering verzorgen door De Mobiele Kok. Geef uw wensen door op het formulier voor het aanvragen van een offerte. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken en een zo exact mogelijke prijsopgave te doen. Heeft u vragen over de catering die De Mobiele Kok voor u kan verzorgen, dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0345 – 580 580.