Het organiseren van een groot feest is zeker niet gemakkelijk. U moet niet alleen de juiste locatie vinden, maar ook denken aan de uitnodigingen, de muziek op het feest, de versiering van de locatie en uiteraard aan de catering. Wilt u een geslaagd feest organiseren, maar heeft u echt geen tijd om de gehele organisatie van het feest op u te nemen? Dan kunt u ervoor kiezen om de catering van uw feest uit handen te geven aan De Mobiele Kok.

De Mobiele Kok: partycatering voor particulieren en bedrijven

De Mobiele Kok is al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op grote feesten. Dit kunnen grote feesten van particulieren zijn, maar ook feestelijke gelegenheden van zowel kleine als grote bedrijven. Wij hebben ervaring in het verzorgen van de catering op bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en zelfs nieuwjaarsfeesten en doen alles voor een geslaagde party.

Een groot voordeel van de catering van De Mobiele Kok, is dat wij de catering van uw feest volledig voor u verzorgen. Wij zorgen niet alleen voor de drankjes voor uw feest, maar verzorgen ook de aanwezigheid van een warme en/of koude hap. Uiteraard worden de drankjes en de gerechten van uw party met u samen gekozen, zodat alle geserveerde dranken en gerechten volledig naar wens zijn. Daarnaast worden zelfs de tafels, het servies en het bestek voor uw feest geregeld, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Heeft u vragen over onze complete partycatering? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Heeft u een feestje op de planning staan en wilt u de catering van deze feestelijke gelegenheid uit handen geven aan De Mobiele Kok? Neem ook dan contact met ons op, zodat we direct met de partycatering van uw feest aan de slag kunnen gaan.