U heeft zin in een heerlijke lunch met uw collega’s, maar u wilt graag op locatie blijven en toch alles uitbesteden. Dan heeft De Mobiele Kok de oplossing voor u. Wij helpen u namelijk graag met het verzorgen van een exclusieve catering. De wensen geeft u zelf aan en dan gaan onze medewerkers voor u aan de slag. Het kan ook zijn dat u voor de standaard lunch kiest en dat u deze uit wilt breiden met bijvoorbeeld soep, een omelet of quiche. U hoeft het maar door te geven en het wordt voor u geregeld. Een andere optie is het trendy broodjes buffet, dit is echt een aanrader. Er worden heerlijke verse broodjes voor u klaargemaakt en daar kunt u met uw collega’s echt heerlijk van smullen.

Lunch met veel variatie

De lunch die u nu met uw collega’s gaat nuttigen zal vanaf nu bestaan uit veel variatie. Bij De Mobiele Kok kunt u namelijk de wensen doorgeven en dan wordt hier altijd rekening mee gehouden. Wanneer u een keer wilt lunchen met zijn allen in het park, dan kan dit ook. Wij kunnen dan een goed gevulde picknickmand bezorgen. Het is een keer wat anders, maar zeker goed om met uw collega’s eens op een andere plaats te lunchen. Wij hebben nog een goede optie, namelijk Engels theeleuten met heerlijke sandwiches, scones en muffins. Dit is ook weer een heerlijke lunch die geheel door De Mobiele Kok voor u wordt verzorgd. Laat u zich daarom een inspireren door ons aanbod en maak uw wensen bekend.

Lunch door De Mobiele Kok

U wilt graag dat uw lunch samen wordt gesteld door De Mobiele Kok? Dan bent u gegarandeerd van kwaliteit, alles is vers en u kunt kiezen voor gesmeerde broodjes, lunchpakketten die u naar wens samen kunt stellen, een lunch in buffet vorm, van eenvoudig tot aan luxe en uitgebreid. Volop keuze uit wraps, sandwiches maar ook thema lunches. Is dit wat u zoekt? Neemt u dan snel contact op met De Mobiele Kok voor de mogelijkheden. Kunt u niet goed zelf kiezen uit ons uitgebreide aanbod, dan adviseren wij u graag.