Door de catering van uw evenement uit te besteden, bespaart u uzelf veel gedoe. U weet niet alleen zeker dat u heerlijke gerechten kunt serveren aan de gasten van uw evenement, maar hoeft bovendien geen tijd te steken in het klaarmaken van de hapjes en drankjes. Op deze manier houdt u meer tijd over voor de andere organisatorische aspecten van uw evenement, voor een geslaagd feest. Zit u eraan te denken om de catering van uw event uit te besteden, maar wilt u eerst weten wat u hiervoor moet betalen? Vraag dan een offerte aan bij De Mobiele Kok.

De kosten van catering: afhankelijk van diverse factoren

De kosten die u moet betalen voor het uitbesteden van de catering van uw event, zijn afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste worden de cateringkosten bepaald door de gerechten en drankjes die u af wil nemen. Wilt u eenvoudige broodjes klaar laten maken, dan bent u logischerwijs minder kwijt voor uw catering dan wanneer u een uitgebreid kerstdiner af wil nemen bij De Mobiele Kok.

Ook zijn de cateringkosten van De Mobiele Kok afhankelijk van de omvang van de opdracht. Hoe meer mensen u wil serveren, hoe meer gerechten er gemaakt moeten worden en des te hoger de cateringkosten worden.

Tot slot zijn de kosten van onze dienstverlening ook afhankelijk van de extra services die u eventueel wenst af te nemen. Wilt u uw gerechten ook laten serveren door de medewerkers van De Mobiele Kok, dan betaalt u hier bijvoorbeeld een kleine extra toelage voor.

Een offerte aanvragen: duidelijk inzicht in de cateringkosten

De beste manier om de cateringkosten van uw evenement te achterhalen, is door een offerte aan te vragen bij De Mobiele Kok. U geeft aan wat u precies voor catering wenst af te nemen, voor hoeveel personen er gekookt moet worden, wanneer u de gerechten wenst te ontvangen en op welke locatie de catering gebracht moet worden en wij geven u een duidelijk beeld van onze cateringkosten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij direct voor u aan de slag in onze keuken om de lekkerste gerechten voor uw evenement klaar te maken.