Stel, u heeft een belangrijke vergadering georganiseerd en komt erachter dat de meeting op een onhandig tijdstip valt. De vergadering eindigt namelijk rond de lunch, maar door aansluitende afspraken is er na de meeting geen tijd meer om wat te eten. U kunt er in dit geval voor kiezen om de vergadering buiten de deur te organiseren om tijdens te vergadering te lunchen, maar dit is niet mogelijk bij alle soorten meetings. Zeker bij een meeting over een vertrouwelijk of gevoelig onderwerp, is het buiten de deur vergaderen in een standaard restaurant niet gewenst.

Wilt u daarom intern vergaderen, maar wilt u de deelnemers van de vergadering wel een complete en verse lunch aan kunnen bieden? Dan kunt u uw lunch last minute bestellen bij De Mobiele Kok.

De Mobiele Kok: ook voor last minute bestellingen

De Mobiele Kok kan een uitgebreide lunch organiseren op een vooraf geplaatste bestelling, maar het is ook mogelijk om uw lunch op het laatste moment bij De Mobiele Kok te bestellen. Plaatst u uw lunchbestelling in de online shop van De Mobiele Kok voor 9:30 uur, dan krijgt u uw bestelling diezelfde dag namelijk tussen 12:00 uur en 13:00 uur geleverd. Dit betekent dat u in de ochtend een lunch kunt bestellen voor die middag, zodat alle deelnemers van de vergadering een goed lunchgerecht geserveerd krijgen.

Complete lunches en belegde broodjes: alles is mogelijk

De Mobiele Kok begrijpt dat iedereen andere wensen en eisen heeft bij het organiseren van een zakelijke lunch. Gaat het om een vergadering met belangrijke klanten, dan is een uitgebreide lunch met meerdere lunchgerechten wellicht gewenst. Gaat het om een interne vergadering en is uitgebreid lunchen wat minder belangrijk, dan kunt u ook enkel belegde broodjes en wat drankjes bestellen bij De Mobiele Kok.

Hoe uitgebreid u ook wil lunchen en wat uw budget ook is: bij De Mobiele Kok is alles mogelijk. Bekijk ons uitgebreide lunchaanbod in de online shop, bestel de lunch die u wenst te serveren voor 9:30 uur en u krijgt de betreffende lunchgerechten tussen 12:00 uur en 13:00 uur geleverd.

Meer weten over het online bestellen van een last minute lunch? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag met het organiseren van de perfecte zakelijke lunch.