Locaties voor sfeervolle evenementen

Het succes van een evenement is afhankelijk van verschillende factoren. Locatie is daar één van. Bent u voor een feest op zoek naar een mooie evenementenlocatie? Wij beschikken over diverse sfeervolle evenementenlocaties die van elk feest een succes maken.
Klik hieronder op een locatie voor meer info!

Multifunctionele ruimte Maarssen – Utrecht op lage weide
Multifunctionele ruimte Maarssen Utrecht lage weide

Ideaal om op een mooie plaats te vergaderen, meetings en trainingen te houden. In combinatie met escape room en o.a. workshops/ team building opties, is succes gegarandeerd!

Vergaderen-te-Vleuten-nabij-Utrecht
Multifunctionele vergaderruimte te Vleuten

Nabij Utrecht! Uw vergaderzaal (of huiskamer) te klein en de jaarbeurs te groot, dan is onze ruimte te Vleuten, nabij Utrecht een ideale creatieve tussenoplossing! De ruimte is te huur voor vergaderingen ..

Boardroomruimte Utrecht
Boardroomruimte aan de Mariahoek centrum Utrecht.

Als u op zoek bent naar een luxe vergaderruimte op loopafstand van het centraal station dan kunt u gebruik maken van de boardroomruimte aan de Mariahoek in het centrum van Utrecht.

Unieke werfkelder Utrecht
Workshop-en vergaderruimte Werfkelder in Utrecht

Een unieke werfkelder in Utrecht. In tegenstelling tot de meeste werfkelders is onze ruimte slechts voor 20% gewelfd. Met een waterdichte gecoate vloer, tafels en ..

Vergaderruimte-Utrecht Pieterskerkhof
Utrecht vergaderruimte Pieterskerkhof

Onze ruimtes zijn 7 dagen in de week van 06.00 tot 24.00 uur te huur. Omdat wij niet werken met vaste dagdelen, kunt u zelf bepalen op welk tijdstip u wilt beginnen.

Corona-proef bedrijf- of groepsuitje met heerlijke catering in open lucht
De strook Breukelen aan de Loosdrechtse plassen

De locatie is goed geschikt voor grotere gezelschappen! Denk aan team/ afdelings / personeelsuitje bruiloft, (familie)feest, (afstudeer)borrel, barbecue ..

Catering aan huis
Catering aan huis

Catering inschakelen is niet alleen weggelegd voor bedrijven. U kunt ook kiezen voor catering aan huis, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest. Catering thuis is erg praktisch; u heeft nergens omkijken naar ..

Bedrijfscatering

Wie zegt dat bedrijfscatering inspiratieloos is, heeft waarschijnlijk nog nooit van De Mobiele Kok gehoord. De Mobiele Kok helpt u graag met al uw cateringwensen. Of het nu gaat om het verzorgen van de dagelijkse ..

Reserveer tijdig!

Wilt u zeker weten dat de door u gewenste evenementenlocatie nog beschikbaar is? Neem dan tijdig contact met ons op om uw reservering door te geven via 0346-580580 of info@demobielekok.nl.

Locaties voor evenementen met alle voorzieningen

Locaties

Onze evenementen locaties zijn speciaal ingericht voor uiteenlopende evenementen. Organiseert u bijvoorbeeld een workshop of vergadering? Dan bieden wij ruimte in een unieke werfkelder in Utrecht.

Voor een bedrijfs- of familiefeest kunt u eveneens bij ons terecht in een bijzondere locatie. Andere mogelijkheden zijn een unieke locatie aan de Loosdrechtse plassen of een kook workshop locatie in Utrecht. Indien gewenst verzorgen wij ook de catering tijdens uw evenement. Dan heeft u daar ook geen omkijken meer naar!

 

Lunch catering

Wilt u een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij u graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet u zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. U kunt jezelf en uw gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering bent u op zoek? Catering bij u thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Previous
Next