Werfkelder in Utrecht

Werfkelder in Utrecht

Vergaderruimte met stijl, in Utrecht

Vanaf €85,- per uur (incl. gratis koffie & thee)

Is jouw vergaderzaal (of huiskamer) te klein en de jaarbeurs te groot? Dan is onze ruimte in Werfkelder in Utrecht een ideale creatieve tussenoplossing! Workshopruimte en Vergaderruimte Utrecht is een unieke werfkelder in Utrecht. In tegenstelling tot de meeste werfkelders is onze ruimte slechts voor 20% gewelfd. Met een waterdichte gecoate vloer, tafels en stoelen, diverse faciliteiten (geluid, 2 x internet, tv, aanrecht) is onze ruimte geschikt voor besloten bijeenkomsten tot maximaal 50 personen.

Vergaderen in Werfkelder in Utrecht met max 40 personen

Neem je eigen workshopdocent of spreker mee! Wij leveren de ruimte, jij zorgt voor de invulling! De ruimte is vanaf €85,- per uur beschikbaar (exclusief btw, inclusief koffie en thee) en er kunnen tot maximaal 40 personen plaatsnemen aan onze hoge of lage tafels. Bij het reserveren van onze ruimte moet je aangeven of je van de hoge of lage tafels gebruik wilt maken. De hoge tafels zijn voorzien van bijpassende barkrukken en voor onze lage tafels hebben wij luxe conferentiestoelen met armleuningen voor lange vergaderingen. Of bekijk onze catering diensten. Interesse in direct online bestellen? Ga dan naar onze webshops Broodjes-Catering.nl of Dereiger.nl.

Wil je jouw zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau tillen? Ontdek de vertrouwelijke en professionele setting die onze vergader- en workshopruimtes bieden. Hier zijn een paar redenen waarom onze locaties de ideale keuze zijn voor jouw volgende evenement:

  1. Privacy en Focus: Onze ruimtes zijn ontworpen om een omgeving van concentratie en privacy te creëren. Weg van afleidingen en ondergedompeld in een professionele setting kunnen deelnemers zich volledig richten op de agenda van de vergadering of workshop.

  2. State-of-the-art Faciliteiten: We begrijpen de behoeften van moderne bedrijven en daarom zijn al onze ruimtes uitgerust met state-of-the-art technologie en voorzieningen. Van high-speed internet tot professionele audiovisuele apparatuur, we bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst.

  3. Flexibiliteit: Of je nu een kleine brainstormsessie organiseert of een grootschalige presentatie houdt, onze ruimtes zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw behoeften. Met verschillende opstellingen en capaciteiten kunnen we een oplossing op maat bieden voor elke gelegenheid.

  4. Comfort en Stijl: Comfortabele stoelen, natuurlijk licht en een stijlvolle inrichting dragen bij aan de algehele ervaring van jouw evenement. We streven ernaar om een omgeving te creëren die zowel inspirerend als comfortabel is, zodat deelnemers zich op hun gemak voelen en optimaal kunnen presteren.

  5. Professionele Ondersteuning: Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement. Vanaf het eerste contact tot het moment dat de laatste deelnemer vertrekt, zijn we er om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Kortom, als je op zoek bent naar een vertrouwelijke en professionele omgeving voor jouw vergaderingen en workshops, dan zijn onze ruimtes de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van jouw volgende evenement een succes.

Sfeerimpressie werfkelder in Utrecht

Werfkelder in Utrecht

Zoek je naar de perfecte setting voor je volgende vergadering of workshop? Ontdek de verborgen schatten van Utrecht en huur een vergaderruimte of workshopruimte in een sfeervolle werfkelder. Hier zijn een paar redenen waarom dit een slimme zet is:

  1. Unieke sfeer: Een werfkelder ademt geschiedenis en karakter. Het biedt een unieke omgeving die inspireert en de creativiteit stimuleert. Jouw bijeenkomst krijgt meteen een bijzondere touch, wat de ervaring voor alle deelnemers verrijkt.

  2. Privacy en Exclusiviteit: Weg van de drukte van de stad, biedt een werfkelder een oase van rust en privacy. Je hoeft je geen zorgen te maken over storende geluiden of afleidingen. Het is jouw eigen privéruimte om ongestoord te werken en te brainstormen.

  3. Centrale Locatie: Gelegen in het hart van Utrecht, zijn werfkelders vaak gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Met uitstekende verbindingen via trein, bus en auto, is het een handige locatie voor iedereen.

  4. Professionele Voorzieningen: Moderne werfkelders zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle vergadering of workshop. Denk aan wifi, audiovisuele apparatuur en comfortabele zitplaatsen. Alles wat je nodig hebt voor een productieve bijeenkomst is binnen handbereik.

  5. Gastvrijheid en Service: Het personeel in werfkelders staat klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van je evenement. Of het nu gaat om catering, technische ondersteuning of andere verzoeken, ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van je bijeenkomst.

Kortom, het huren van een vergaderruimte of workshopruimte in werfkelder in Utrecht biedt een unieke, professionele en inspirerende setting voor jouw volgende bijeenkomst. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en maak van je evenement een onvergetelijk succes.