Lunch bestellen bij De Mobiele Kok

Samen met ons team van professionele koks heeft De Mobiele Kok al veel evenementen van een heerlijke lunch catering mogen voorzien. Door ons diverse aanbod aan catering mogelijkheden, hebben wij al bij veel evenementen ervaring op mogen doen. U kan er bij ons voor kiezen om uw bestelling kant-en-klaar te laten bezorgen, wij ontzorgen u dan volledig van alle voorbereidingen. Een andere optie is bij ons is live-cooking. Wij komen de gerechten dan op locatie voor u en uw eventuele gezelschap bereiden. In beide gevallen is zijn er veel verschillende mogelijkheden wat betreft de gerechten en ingrediënten.

Lunch bestellen bij De Mobiele Kok

Soorten lunch catering voor evenement

De Mobiele Kok heeft een breed aanbod en is van veel markten thuis. Zo hebben wij een simpele lunch met huisgemaakte broodjes van verse producten in ons assortiment staan, maar bieden wij ook de optie voor een volledig verzorgde en uitgebreide lunch. Dit kan bijvoorbeeld met rijk gevulde picknickmanden of een Engelse themalunch met scones, muffins en sandwiches. Geen idee is ons te gek en wij gaan graag met onze klanten in gesprek over de mogelijkheden.

Op zoek naar een wat simpelere lunch? Geen probleem, ook die leveren wij. We hebben een breed aanbod aan belegde broodjes die u snel en simpel via onze webshop kan bestellen. Deze zijn uit te breiden met bijvoorbeeld soepjes, quiche of een omelet. Op die manier kan u zelf beslissen wat en voor welke hoeveelheid u bestelt.

Lunchmanden van De Mobiele Kok

Wij hebben drie soorten lunchmanden in ons assortiment zitten. Dit zijn schalen met creatieve broodjes, belegd met een assortiment van vleeswaren kaas en salade. Elke schaal is los te leveren of kan geleverd worden met een concept met passende meubel, dranken, fruit en meer. Hieronder hebben wij de drie schalen even voor u op een rijtje gezet:

Standaard mand:

1 sandwich, 1 creatief broodje belegd met vleeswaren en kaas zonder garnituur, zoete afsluiting.

Luxe mand bestaat uit:

1 sandwich, 1 creatief broodje belegd met luxe vleeswaren, kaas en salade met rauwkost en zoete afsluiting.

Thema manden in de volgende uitvoeringen:
– Vegetarisch: kaas soorten, ei en rauwkosten
– Biologische: speciaal biologische vleeswaren en kaas soorten
– Verschillende gerookte vis soorten en vis salades
– Frans: onder andere brie, boerenham etc.
– Italiaans: onder andere mozarella, copa di parma etc.

Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder en zoeken oplossingen voor eventuele problemen bij het bestellen van de lunch. Voor de lunch catering kan u op hetzelfde manier contact met ons zoeken. Voor andere informatie kunt u natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website.