Als u op zoek bent naar een lekkere en gezonde lunch voor op uw werk of voor thuis, dan bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Wij verzorgen uw lunch graag en dit doen wij met uiterste zorg. U heeft bij ons de keuze uit een standaard lunch, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreide lunch waarbij wij rekening houden met uw wensen. De klant is koning bij ons dus u kunt aangeven wat u graag wenst bij uw lunch en wij houden hier rekening mee. Er kan een lunch op maat samen worden gesteld voor u en uw gezin of zakenpartners.

 

Dagelijks lunch buffet

De Mobiele Kok kan dagelijks uw lunch buffet serveren vanaf 5 euro per persoon. Dit kan geleverd worden binnen de MKB sector, een bedrijfscateraar vindt wellicht dat u te klein bent als bedrijf en zal niet ingaan op uw vraag van de lunch, maar wij wel. Wij leveren een lunch buffet aan grote en kleine groepen mensen. Uw wensen staan bij ons centraal en wij houden hier rekening mee.

 

Uitgebreid lunch aanbod

Als u wilt genieten van een heerlijke lunch, dan bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. De lunch kan op locatie worden verzorgd, maar wanneer u elders wilt eten, bijvoorbeeld in het park, dan kunnen wij dit ook voor u bezorgen en kunnen wij bijvoorbeeld een heerlijke goed gevulde picknickmand bezorgen. De lunch is een belangrijke maaltijd en moet u niet overslaan, wij zorgen er graag voor dat u een gezonde lunch kunt nuttigen welke bestaat uit veel variatie. Als u op tijd uw wensen doorgeeft dan zorgen wij er voor dat uw lunch buffet voldoet aan uw wensen. Wij hopen dat wij u binnenkort van dienst mogen zijn en dan kunt u genieten van ons heerlijke lunch buffet van De Mobiele Kok.