De Mobiele Kok kan een groot aantal maaltijden voor u verzorgen. Heeft u al eens gekeken wat wij u allemaal te bieden hebben? Wij geven het u graag aan. Neemt u onderstaand lijstje maar eens door en wat denkt u dan?

  • BBQ
  • Overwerk maaltijden standaard
  • Stamppot met gestoofd rundvlees (vanaf zes personen)
  • Pasta dish vis/ vlees of vegetarisch geserveerd met rauwkost(vanaf zes personen)
  • Oosterse maaltijd (vanaf zes personen)

Dat wordt toch lekker smullen als u hier uw maaltijd bestelt? Het is goed dat u deze keuze gaat maken en gaat ontdekken hoe heerlijk deze maaltijden zijn. U kunt vanaf zes personen deze heerlijke maaltijden bestellen en genieten zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Alles wordt dagelijks vers bereid en dit proeft u ook. Krijgt u ook al zin om te eten? U kunt onze maaltijden dagelijks bestellen en wij staan graag voor u klaar, voor grote en kleine groepen.

 

Maaltijden bestellen

Onze maaltijden zijn te bestellen voor groepen vanaf zes personen. U kunt bij ons altijd speciale wensen doorgeven en dan houden wij hier rekening mee tijdens de bereiding. Het kan zijn dat u net iets anders wilt, dat is geen probleem voor De Mobiele Kok. Wij willen graag dat u gaat genieten van een heerlijke maaltijd en daarom kunt u uw specifieke wensen aangeven. Wilt u deze wel op tijd aan ons doorgeven?

 

Welke maaltijd kiest u?

Neemt u eens een kijkje op de website van De Mobiele Kok, zodat u alle smakelijke maaltijden kunt bekijken. U kunt dan direct uw keuze maken en uw bestelling doorvoeren. De maaltijden kunnen altijd uit worden gebreid met een dessert en frisdranken enz. Wanneer u dat wenst kan er ook een voorgerecht worden bereid, dat voldoet aan uw wensen. Wij hopen dat wij van De Mobiele Kok u en uw gasten snel van dienst mogen zijn.