Waar gewerkt wordt, moet ook geluncht worden. Sommige bedrijven maken de dagelijkse lunch op kantoor zelf klaar, maar dit is zeker niet haalbaar voor iedere organisatie. Heeft u bijvoorbeeld wel een kantine, maar heeft u geen geschikte ruimte om de dagelijkse lunch te bereiden? Dan is het klaarmaken van een lunch voor een grote groep mensen een stuk lastiger. Gelukkig kan De Mobiele Kok u niet alleen helpen met de catering voor (bedrijfs)feesten, maar kunnen wij ook de dagelijkse lunch voor uw organisatie verzorgen.

Zonder zorgen een gezonde lunch voor het hele kantoor

Door De Mobiele Kok in te huren voor de dagelijkse verzorging van uw bedrijfslunch, weet u zeker dat er altijd voldoende (gezond) eten aanwezig is voor uw medewerkers. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de bereiding van de lunch in het kantoorpand, want het bereiden van de lunchgerechten wordt volledig uit handen genomen door De Mobiele Kok. Handig als u geen grote keuken heeft of zelfs helemaal geen keuken kunt gebruiken op kantoor, maar ook prettig als u zich gewoon niet bezig wil houden met het bereiden van de dagelijkse lunch.

U kiest zelf wat voor lunchgerechten u wil bestellen bij De Mobiele Kok. Wij kunnen een grote selectie lunchgerechten aanbieden voor uw medewerkers, maar u kunt de keuze ook wat beperken. U bepaalt wat voor lunch er geserveerd wordt en onze medewerkers doen er alles aan om deze lunch op de gewenste tijd klaar te zetten.

Nieuwsgierig naar de kosten? Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de dagelijkse bedrijfscatering door De Mobiele Kok en bent u nieuwsgierig naar de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan en u ziet direct wat u ongeveer moet investeren in de dagelijkse verzorging van uw bedrijfslunch door De Mobiele Kok. Meer weten over onze cateringdiensten voor u een offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.