De Mobiele Kok is al vele jaren gespecialiseerd in het verzorgen van complete barbecues voor particulieren en bedrijven. In ons assortiment ambachtelijke gerechten voor de barbecue vindt u niet alleen de lekkerste vleesgerechten, maar komt u ook diverse vegetarische gerechten en halal gerechten tegen. Wilt u een (deels) vegetarische bbq of halal bbq organiseren? Maak dan gebruik van de bbq aan huis van de Mobiele Kok en vraag naar de vegetarische gerechten en halal vleessoorten.

De vegetarische gerechten van de Mobiele Kok

De Mobiele Kok levert niet alleen de lekkerste vleesgerechten voor een geslaagde barbecue, maar kan ook diverse vegetarische gerechten serveren. Heeft u een of meerdere vegetarische gasten op uw barbecue of wilt u zelfs een volledig vegetarische barbecue organiseren? Dan bestelt u eenvoudig een bbq op locatie met vegetarische gerechten bij de Mobiele Kok.

Alle gerechten va de Mobiele Kok worden op ambachtelijke wijze bereid en dit geldt ook zeker voor de vegetarische gerechten die de koks van de Mobiele Kok bereiden voor uw barbecue. Bestelt u de vegetarische bbq bij de Mobiele Kok, dan weet u zeker dat u en uw gasten zullen smullen van de maaltijd.

De halal gerechten van de Mobiele Kok

Heeft u een of meerdere gasten op uw barbecue die alleen halal vlees mogen eten of eet het complete gezelschap van uw barbecue halal vlees? Dan kunt u een barbecue organiseren die deels halal is of zelfs volledig uit halal gerechten bestaat. Wat uw wensen, behoeften en eisen ook zijn en welke gerechten u ook lekker vindt: de Mobiele Kok doet er alles aan om uw perfecte (deels) halal barbecue te organiseren.

Heeft u vragen over onze vegetarische gerechten of wilt u meer weten over de halal gerechten die wij serveren? Schroom dan niet om contact op te nemen, want wij helpen u graag door al u vragen te beantwoorden.