Wanneer u in de zomer iets te vieren heeft dan is een tuinfeest misschien wel een goed idee. Natuurlijk moet u dan het geluk hebben dat de weergoden u gunstig gezind zijn, maar wellicht is het mogelijk om maatregelen te treffen voor als het weer toch een beetje tegenvalt. Als u een tuinfeest organiseert dan ligt een barbecue misschien voor de hand maar dit hoeft niet perse. U kunt ook kiezen voor een heerlijke catering, geheel verzorgd door De Mobiele Kok.

Kies voor een heerlijk buffet in de tuin

U kunt bij voorbeeld kiezen voor een heerlijk buffet. Bij De Mobiele Kok kunt u kiezen uit verschillende buffetten zoals bij voorbeeld een saladebuffet. U kunt daarnaast ook warme gerechten laten bezorgen zodat uw gasten een keuze kunnen maken. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor bijpassende drankjes zoals heerlijke wijnen en vruchtensappen. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een geschikte plaats om de heerlijkheden uit te stallen. Let er bij een feest dat buiten plaatsvindt dat alle gerechten goed worden afgedekt om ongedierte geen kans te geven om ook een graantje mee te pikken. Kies bij warm weer voor gerechten die niet snel bederven om besmetting met salmonella te voorkomen. Het is wellicht een idee om uw feest in de avonduren te geven zodat het iets minder warm is.

Uw tuinfeest wordt onvergetelijk

Uw tuinfeest wordt met behulp van de cateringfaciliteiten van De Mobiele Kok gegarandeerd een succes. Wij kunnen uw buffet bij u bezorgen, of als u daar de ruimte voor heeft ook de gerechten ter plaatse bij u bereiden. Zo zien u en uw gasten precies hoe het eten wordt bereid. U kunt wellicht nog goede suggesties opdoen voor recepten voor een volgende gelegenheid. Onze kok legt graag uit hoe een bepaald gerecht wordt klaargemaakt.