Catering aan huis regio

Regio: wij verzorgen catering door heel Nederland!

De Mobiele Kok voorziet graag zoveel mogelijk particulieren en bedrijven van een overheerlijke catering. Bent u hier ook naar op zoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mobiele Kok is tevreden als u van het eten heeft genoten en hij zal daar dan ook alles aan doen om dat doel te bereiken. Wij werken niet alleen in Maarssen, waar wij gevestigd zijn, maar ook in een groot aantal regio’s daaromheen. De Mobiele Kok kan uw bestelling bijvoorbeeld bezorgen in Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Woerden, BreukelenVleuten, NieuwegeinIJsselsteinPapendorp, Houten, Hilversum, Gouda, Maarssen, Bunnik of in Amersfoort.

Gratis bezorging van uw bestelling

Het is mogelijk om uw bestelling bij de Mobiele Kok zelf af te halen, maar wij bezorgen ook graag bij u aan huis. Binnen een straal van tien kilometer bezorgen wij uw bestelling zelfs geheel gratis, daarbuiten in overleg. Dit geldt niet alleen voor de catering, maar ook voor onze lunches. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven. U kunt uw bestelling in de Broodjes Catering webshop of de Mobiele BBQ shop van de Mobiele Kok plaatsen. U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven, daarvoor belt u met: 0346-580580.

Advies over bestellingen

Als u vragen heeft over bestellingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u namelijk graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen dan adviseren wij u om dit tijdig te doen, zeker wanneer het een bestelling voor een grote groep betreft. Wij doen uiteraard altijd onze uiterste best om uw bestelling op tijd te leveren! Als u vragen heeft over grotere bestellingen en wanneer deze geleverd kunnen worden kunt u het beste even bellen, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over de mogelijkheden van de Mobiele Kok.

Lunch catering

Wilt u een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij u graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet u zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. U kunt jezelf en uw gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laten bezorgen of op locatie?

U kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

catering in maarssen

Diverse mogelijkheden voor catering

Naar wat voor soort catering bent u op zoek? Catering bij u thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

 

Catering ook voor bedrijven!

Misschien heeft  uw bedrijf wat te vieren en wilt u een groot feest geven. Of wilt u een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op uw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke catering.

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende