De verjaardag van koning Willem-Alexander op 27 april wordt door veel mensen aangegrepen om gezellige en feestelijke bijeenkomsten met vrienden te organiseren. Organiseert u dit jaar ook een feestje op Koningsdag en wilt u lekkere hapjes in de Koningsdag sfeer serveren? Maak dan een of meerdere van de feestelijke Koningsdag hapjes op deze pagina klaar voor uw feestje.

Oranje cupcakes met frambozen

Groot liefhebber van zoete hapjes? Maak dan de oranje frambozen cupcakes klaar. Dit zijn gewone cupcakes, maar dan worden de zoete hapjes voorzien van een oranje glazuurlaag. Deze laag geeft de cupcakes een feestelijke en Koningsdag achtige uitstraling. Zet een vlaggetje in de cupcakes en de hapjes krijgen nog meer de gezellige Koningsdag sfeer.

Gezonde pompoensoep

Pompoensoep is niet alleen lekker, maar heeft bovendien een opvallende oranje kleur. Organiseert u een diner op Koningsdag en wilt u zo veel mogelijk oranje Koningsdag gerechten serveren? Dan is de pompoensoep zeker een geschikt voorgerecht. Goed om te weten: pompoensoep is snel en gemakkelijk klaar te maken, eventueel een dag voor uw feestje. Dit betekent da tu niet uren in de keuken hoeft te staan voor deze oranje soep en dat u de soep eventueel ook een dag voor Koningsdag klaar kunt maken, zodat u op de dag van uw feestje niet meer in de keuken hoeft te staan.

Worstenbroodjes met oranje saus

Worstenbroodjes vullen goed en kunnen bovendien gemakkelijk uit de hand gegeten worden. Dit is zeker handig als u een staand feestje heeft, waarbij het grootste deel van uw gasten geen zitplaats heeft. Door een oranje sausje (cocktailsaus, curry met mayonaise of chilisaus met mayonaise) bij het worstenbroodje te serveren, krijgt dit hapje een echte Koningsdag sfeer. En doet u ook nog een servertje met de Nederlandse vlag om het worstenbroodje heen, dan krijgt het hapje nog meer die echte Koningsdag look.

Heeft u hulp nodig met het bereiden van uw Koningsdag snacks? Dan helpt De Mobiele Kok u graag. Meer weten over onze catering mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.