Je bekijkt nu Snackwagen huren

Waarom niet eens een snackwagen huren?

U wilt graag iets unieks regelen bij een evenement dat u gaat houden, daarbij kunt u denken aan een snackwagen. Deze kan in worden gezet als ‘vette hap’, maar ook kunnen hier broodjes, drank en ijs worden geregeld. Bij ieder evenement kan er een passend assortiment worden aangeboden in de snackwagen. We noemen onze snackwagen ook wel de frietwagen. De kinderen zijn er dol op (de volwassenen trouwens ook!). Wanneer zij deze kar zien staan bij het evenement krijgen zij direct trek in een heerlijk portie friet!

Mogelijkheden snackwagen

Met onze snackwagen hebben wij een groot aantal mogelijkheden. U kunt namelijk denken aan een snackwagen op locatie waarbij het assortiment in overleg is, u kunt kiezen voor de pannen parade, een Oosters assortiment of misschien wel de broodjes met gewokte kip in diverse smaken. Dit laatste raden wij u zeker aan! Er kan echter ook voor een viswagen worden gekozen met lekkere verse kibbeling, haring, lekkerbekjes en gerookte zalm. Weet u al waar dat u zin in heeft? Onze snackwagen kan door heel Nederland gaan. Als u de catering in Utrecht wilt, geen probleem, dan wordt de snackwagen daar naar toe gebracht. Alles kan op locatie worden geregeld voor u. Wilt u graag onze snackwagen of frietwagen een dagje bij uw evenement? Geen probleem, u kunt de mogelijkheden met ons bespreken.

Snackwagen regelen

De snackwagen van De Mobiele Kok kan geregeld worden voor al uw feesten, partijen en festivals. Hij kan in worden gezet bij bedrijven en bij particulieren. Wij zijn lid van verantwoord frituren in de horeca dus geen zorgen over uw eten! De frietwagen is HACCP verantwoord en u kunt eventueel ook pannenkoeken laten bezorgen op locatie, of gevulde broodjes (shoarma of gyros). Een kleinschalig diner op locatie, onze snackwagen is een ideale optie. Als u een evenement heeft en u bent bezig met de voorbereidingen, vergeet dan de catering op locatie niet. U kunt het hier direct met ons regelen en dan hoort u wat wij voor u kunnen betekenen, wij denken graag met u mee en houden rekening met al uw wensen!