Op een geslaagd feestje zijn er niet alleen verschillende soorten drankjes te bestellen, maar is ook zeker genoeg te eten. Gaat u een feestje organiseren en wilt u er zeker van zijn dat de gasten op uw feestje geen honger zullen krijgen? Huur dan een snackwagen van de Mobiele Kok voor uw feestje en u weet zeker dat uw gasten meer dan genoeg te eten hebben. Meer over de snackwagen van de Mobiele Kok, leest u op deze pagina.

De snackwagen van de Mobiele Kok: voor snacks, broodjes, ijs en dranken

Veel mensen denken bij een snackwagen meteen aan een wagen waar u een vette hap kunt halen, maar de Mobiele Kok heeft ook snackwagens met andere etenswaren. Denk hierbij aan frieten, maar ook aan gezonde snacks, vers belegde broodjes, ijs en dranken. Wat voor feest of evenement u ook organiseert: de Mobiele Kok heeft de geschikte snackwagen voor de gasten van uw evenement. Of u nu een dorpsfeest geeft, een jubileum wil vieren of een sportevenement wil organiseren: de frietwagen van de Mobiele Kok staat altijd tot uw beschikking.

Het assortiment van de snackwagen

Het standaard assortiment van de snackwagen van de Mobiele Kok bestaat uit een vast assortiment met snacks als kroketten, frikadellen en kipcorns, Avico verse frieten en een variatie van sauzen als mayonaise, pindasaus, curry en ketchup. Wilt u hier producten aan toevoegen? Dan is dit altijd mogelijk, want de Mobiele Kok beschikt over vele ingrediënten en gerechten die aan de snackwagen toegevoegd kunnen worden.

De kosten van de snackwagen van de Mobiele Kok

De kosten die u dient te betalen voor de snackwagen van de Mobiele Kok, zijn afhankelijk van de hoeveelheid voedingsmiddelen die er gegeten worden, de duur van de huurperiode en de periode waarin u de snackwagen huurt. Een groot voordeel van het betalen van de lage kosten, is het feit dat u de kosten op uw eigen manier kunt betalen. Zo is het mogelijk om de kosten te betalen door middel van vrije verkoop, maar is het ook mogelijk om de kosten achteraf te betalen op basis van verbruik.

Wilt u ook een complete snackwagen huren voor uw evenement? Neem dan contact op met de Mobiele Kok.