Wilt u graag een snackwagen gebruiken van De Mobiele Kok? U kunt deze bij ons huren voor al uw evenementen. Maar wist u ook dat u de snackwagen in kunt zetten voor verschillende eetmogelijkheden? U kunt denken aan de vette hap, maar ook snacks, broodjes, ijs en drank kunnen worden geserveerd door de inzet van onze frietwagen. Het huren van de snackwagen kan bij iedere gelegenheid, een doopfeest, een communie, een concert of een familiefeest, wij zijn graag van de partij.

Mogelijkheden van snackwagen

Er zijn volop mogelijkheden met onze snackwagen. U kunt hierbij denken aan:

  • Pannen parade, meestal gebruikt voor grote groepen
  • Oosters assortiment (van saté, sushi tot aan loempia’s)
  • Pannenkoeken voor elk kinderfeest – wokken op locatie
  • Broodjes met gewokte kip in diverse smaken (shoarma, panggang, gyros)
  • Viswagen met de lekkerste verse kibbeling, haringen, gerookte zalm en lekkerbekjes

Welke keuze u gaat maken is uiteraard afhankelijk van uw wensen en de wensen van uw gasten. Wij horen daarom graag op tijd wat uw wensen zijn zodat wij er op tijd bij kunnen zijn. U kunt het beste op tijd de snackwagen reserveren zodat u er zeker van bent dat De Mobiele Kok u van dienst kunt zijn. Wij doen dit graag voor u en voor u is het gemakkelijk dat wij dit voor u kunnen verzorgen.

Huur een snackwagen

U kunt de snackwagen direct huren bij De Mobiele Kok. Op onze website kunt u uw voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op. U kunt uw wensen altijd aan ons kenbaar maken zodat wij hier rekening mee kunnen houden als wij de snackwagen inrichten. Het gaat er om dat u uw gasten kunt voorzien van wat lekkers bij uw evenement en deze zorgen nemen wij nu van u over als u voor De Mobiele Kok kiest.