De zomervakantie is officieel ten einde en veel mensen zijn weer druk aan het werk. Voor we het in de gaten hebben, staat de herfst alweer voor de deur en worden de dagen langzaam natter, donkerder en korter. Wilt u de nazomer nog een keer goed vieren, voordat de herfst begint en later de koude wintermaanden voor de deur staan? Organiseer dan een nazomerfeestje met heerlijke tapas.

Tapas: op en top zomerse gerechten

Denkt u aan een zomerse maaltijd, dan denkt u aan verschillende soorten tapas. Niet alleen omdat tapas veelvuldig worden gegeten tijdens de vakantie in Spanje, maar ook omdat tapas uitermate geschikt zijn om te serveren tijdens een gezellige, zomerse borrel. Wilt u de nazomer nog een keer goed vieren, voor het te laat is en de herfst echt begint? Dan serveert u uiteraard echte zomerse gerechten, zoals verschillende soorten tapas.

De Mobiele Kok: uw tapas expert

Het klaarmaken van tapas is vrij eenvoudig, maar het kan wel veel tijd kosten als u dit op de juiste manier wil doen. Zeker als u veel mensen uitnodigt voor uw nazomerfeestje, kost het veel tijd om tapas klaar te maken. Wilt u graag een geslaagd nazomerfeestje organiseren, maar heeft u geen zin om hier de hele dag en avond voor in de keuken te staan? Dan kunt u ook gebruik maken van de tapas catering van De Mobiele Kok. Wij maken uw zomerse tapasgerechten klaar en serveren de gerechten zelfs op uw feestje: u hoeft enkel te genieten van het gezelschap van uw gasten en het heerlijke nazomerse temperatuurtje.

Bij het bestellen van tapas catering voor uw feest, bepaalt u zelf welke gerechten u klaar wil laten maken. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit vleesgerechten als gemarineerde kippenvleugeltjes, maar ook uit vegetarische gerechten als gevulde paprika en heerlijke visgerechten als gamba’s met knoflook. Afhankelijk van uw eigen voorkeuren en de wensen van uw gasten, kiest u de gerechten die u wil serveren op het laatste zomerse feestje van het jaar.