Duurt een zakelijke bijeenkomst wat langer, dan wordt hier vaak ook een lunch bij aangeboden. Vindt u het belangrijk dat uw bijeenkomst een groot succes is? Denk dan ook zeker na over de invulling van de middagmaaltijd. In dit artikel leest u hoe u uw zakelijke lunch tot een groot succes kunt maken met de hulp van De Mobiele Kok. Zo beschrijven we op deze pagina drie creatieve lunch ideeën voor uw zakelijke bijeenkomst.

Goedgevulde broodjes met gezond beleg

Geen saaie boterham tijdens de lunch, maar een iets luxere variant van belegd brood? Serveer dan luxe en goedgevulde broodjes met gezond beleg. De Mobiele Kok kan verschillende soorten broodjes leveren, die op verschillende manieren belegd kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld bruine en witte broodjes afnemen, met vegetarisch-, vlees- en/of vis beleg. Weet u niet zo goed welke broodjes u het beste aan kunt bieden aan de gasten van uw zakelijke bijeenkomst? Dan helpen wij u graag deze keuze te maken.

De lunchmand met diverse gerechten

U kunt er ook voor kiezen om een complete lunchmand af te nemen voor alle gasten van uw zakelijke evenement. U kunt een eenvoudige lunchmand afnemen, maar De Mobiele Kok biedt ook luxe lunchmanden aan. En vindt u het leuk om een lunchmand aan te bieden in een bepaald thema, zoals het Franse thema of het Italiaanse thema? Dan is dit ook zeker mogelijk.

Een Engelse lunch met stijl

Tot slot kan De Mobiele Kok u zelfs een Engelse lunch voorschotelen. Deze lunch bestaat uit heerlijke sandwiches, scones en zelfs muffins. Zeker als u wat langer de tijd wil nemen om de lunch te nuttigen, is het een aanrader om deze lunch te serveren. De gerechten zijn niet alleen heerlijk, maar nodigen ook uit om uitgebreid en extra lang met uw zakelijke gezelschap te lunchen.

Meer weten over onze cateringmogelijkheden bij het serveren van uw zakelijke lunch? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u direct een bestelling plaatsen voor de lunch van uw zakelijke bijeenkomst, dan kunt u ook contact met ons opnemen.