Hoe maak je jouw culinaire evenement onvergetelijk

Heeft u binnenkort een belangrijke zakelijke bespreking? Dan wilt u uw gasten wellicht een lunch aanbieden. Dit kan net dat beetje extra geven aan uw gasten waardoor de zo gewenste deal er komt. Natuurlijk wilt u dat het uw gasten tijdens de lunch aan niets ontbreekt. U kunt van tevoren vragen wat de wensen zijn, maar veel mensen laten zich graag verrassen. Het is wel belangrijk om bij uw gasten te informeren of er dieetwensen zijn. Als één van uw gasten een gluten- of lactosevrij dieet volgt dan is het belangrijk dat hiermee rekening wordt gehouden. U wilt natuurlijk niet dat uw gast ziek wordt.

De juiste ambiance voor de lunch

Het werkt vaak goed als u de lunch in een andere ruimte serveert dan de ruimte waar de besprekingen plaatsvinden. Een werklunch kan natuurlijk ook, maar vergaderen en lunchen gaat lang niet altijd goed samen. Beter is het om de lunch voor of na het overleg aan te bieden. Dit hoeft geen kantine te zijn, het kan ook gewoon een tweede vergaderkamer zijn. Het voordeel is dat u de restanten van de lunch dan niet op de vergadertafel heeft en dat uw gasten rustig kunnen lunchen en het overleg hierbij even wordt onderbroken.

Een zakenlunch is in sommige gevallen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting

Wanneer u de lunch serveert in een ruimte die hier niet expliciet voor is ingericht, dus niet in de kantine maar in een andere ruimte en u laat de lunch verzorgen door een externe cateraar, dan kunt u de kosten hiervan aftrekken voor de inkomstenbelasting. De Belastingdienst stelt hiervoor specifieke regels. Het is goed om deze vooraf te raadplegen om problemen te voorkomen want hierop wordt doorgaans streng gecontroleerd.

De Mobiele Kok verzorgt de perfecte zakenlunch bij uw bedrijf

Wilt u geen omkijken hebben naar de perfecte zakenlunch? Schakel dan De Mobiele Kok in. U krijgt dan een volledig verzorgde lunch met de ingrediënten die u wenst. Luxe broodjes, een lekkere soep of salade. Dranken zoals melk, karnemelk, vruchtensap, thee en koffie. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. U kunt ons bellen voor het aanvragen van een offerte via telefoonnummer 0345 – 580 580. Of vraag de offerte aan via het formulier op onze website.